Et digitalt bureau med fokus på it-branchen

Strategisk funderet rådgivning, der rent faktisk kan eksekveres

twentynine er et strategisk, eksekverende digitalt bureau.

Strategisk fordi rådgivningen tager udgangspunkt i en dyb indsigt i it-branchen og dens værdikæder. Indsigten kommer fra en årrække som marketingspecialist hos en af Danmarks største it-distributører.

Eksekverende fordi twentynine både tilbyder strategisk rådgivning tæt på kerneforretningen men faktisk også udfører arbejdet. Skulle du have brug for det altså.

Når du er nået hertil, er det formentlig fordi, du er beslutningstager i en it-virksomhed og har brug for hjælp til at formidle en god idé, tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen eller udvide kundeporteføljen. Det kan også være noget helt fjerde.

twentynine leverer ydelser inden for bl.a. sociale medier – organisk såvel som annonceret indhold, videoproduktion, employer branding over for it-specialister samt udvikling og optimering af hjemmesider.

Samarbejdsmodeller

God rådgivning tager udgangspunkt i et samarbejde, der giver mening for dig og vores samarbejde kan tage den form, I har brug for.

Du er måske selv marketing- eller kommunikationsansvarlig og mangler én at spille bold op ad. Det kan være til at få skrevet de tekster du aldrig når, få lavet den video du har talt om det seneste år, få eksekveret på den SoMe plan, du har haft i hovedet så længe. Jeg kender det godt.

Vil du vide mere?

Så kan du læse mere om, hvad twentynine tilbyder her. Du kan også kontakte mig for en snak om dine behov, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe.