Her får du overblikket over twentynines ydelser

Sociale medier

Hvordan er dit “sociale håndtryk” og er du til stede på de rette medier? 

Få udarbejdet en strategi og eksekveringsplan eller brug twentynine som Community Manager, så du er synlig og relevant over for din målgruppe.

Employer branding

Employer branding er en udfordring for de fleste. Men særligt i it-branchen, fordi puljen af relevante kandidater er meget snæver. Dine medarbejdere er dine vigtigste ambassadører. Få hjælp til at fortælle dine historier og bruge dem rigtigt. 

Hjemmeside

Trænger din hjemmeside til en kærlig hånd eller måske overvejer du en helt ny? Få et digitalt health check og hjælp til alt fra idégenerering og opsætning til indhold og design.

Video

Med videoformidling kommer du tættere på din målgruppe med selv de mest komplekse budskaber. twentynine producerer autentiske videoer, du kan bruge på alle platforme og hjælper også med udgivelsen. 

l

Indhold

Formidling af specialiseret viden til forskellige målgrupper kan være en udfordring. twentynine leverer indhold til din hjemmeside, magasiner eller nyhedsbreve og hjælper også med korrekturlæsning og oversættelser. 

Case stories

I farten kan man glemme at nedfælde de gode historier. Netop gode historier – eller cases – er ofte den bedste måde at profilere din virksomhed på. Få hjælp til at skrive dine case stories og lad på den måde dine nuværende kunder inspirere dine kommende kunder. 

Events

Kick-off, salgstræning, seminarer og konferencer. Med fokus på målgruppen og formålet, planlægger og eksekverer twentynine events, der rent faktisk skaber værdi.